Uhićena osoba koja je automobilom naletjela na mladića u Palešniku i ostavila ga da umre

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pronađen je počinitelj tragične prometne nesreće u kojoj je poginuo 31-godišnjak u mjestu Palešnik, priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske u utorak. Riječ je o 24-godišnjaku iz okolice Garešnice, koji se sumnjiči za kaznena djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, počinitelj je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. IZ ŽDO Bjelovar priopćili su da je osumnjičenik ispitan i pušten na slobodu s obzirom da nisu ispunjeni uvjeti za određivanje istražnog zatvora.

Podsjetimo, u nedjelju, 9. travnja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozilo naletjelo na 31-godišnjaka, koji je preminuo na mjestu događaja. Vozač vozila udaljio se s mjesta nesreće bez pružanja pomoći unesrećenom. Nakon očevida na mjestu nesreće, policija je poduzela terenske provjere te je brzim djelovanjem pronašla vozilo i identificirala počinitelja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!