Igor Brajdić: ‘Spojili smo gospodarstvo i kulturu! BOK će zaista biti fantastičan…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dvadeseta godišnjica BOK-a je pred vratima. Umjetnički direktor Goran Navojec u intervju za Klikni.hr najavio je najbolji program do sada, a sve će započeti vrhunskim koncertom 28. travnja na gradskom paviljonu u organizaciji Alfa radija s čim će se obilježiti jubilarni rođendan festivala. 

Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić istaknuo je da je razgovarao s brojnim poduzetnicima i obrtnicima i da se mnogi žele uključiti u ovogodišnji BOK i pomoći kao sponzori. 

-Imamo sponzorstva Kronospana, CUP UP, Komunalca i Hidroregulacije u iznosu od gotovo 10 tisuća eura. Brojni poduzetnici i obrtnici se još žele uključiti bilo financijski ili nekako drugačije ako bude trebalo. Kao zamjeniku gradonačelnika izuzetno mi je važan taj klik između gospodarstva i kulture te mi je važno da nije sve na proračunu Grada i građana – kazao je Brajdić i nastavlja.

-Goran Navojec sa svojom ekipom zaista je posložio BOK fest ove godine na najvećoj mogućoj razini. Ono što mi se posebno sviđa je da se festival još više otvara prema građanima, a biti će i noviteta kao što je veliki koncert na otvorenom povodom obilježavanja 20. godišnjice BOK-a. Kao što je Goran Navojec zasluženo umjetnički ravnatelj festivala, ja još uvijek trebam zaslužiti svoju titulu predsjednika festivalskog vijeća, no za početak moj skroman doprinos je spoj gospodarstva i kulture. Bjelovar će zaista živjeti tih dana punim plućima i kao što Goran kaže, bit će ovo najbolji BOK do sada – poručio je Brajdić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!