Prisegnuli državni odvjetnici, među njima i šef Županijskog odvjetništva u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Četvero županijskih državnih odvjetnika i troje općinskih državnih odvjetnika svečano je prisegnulo pred Glavnom državnom odvjetnicom Republike Hrvatske Zlatom Hrvoj-Šipek nakon što ih je Državnoodvjetničko vijeće imenovalo za županijske i općinske državne odvjetnike.

Na dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru prisegnuo je Darko Žegarac, koji je i do sada bio na toj dužnosti. Katija Kristović prisegnula je na dužnost županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, Biljana Puharić na dužnost županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu, a Miroslav Šarić na dužnost županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Ante Vetma prisegnuo je na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku, a Vlado Žderić na dužnost općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Metkoviću, dok je Martina Živanović prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!