Hrebak: Stvarno moraš biti budala za ovo! Sad je dosta, krećemo s kaznama!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Novi bjelovarski korzo još nije ni završen, a nesavjesni vozači već su pronašli način da na njemu parkiraju svoja vozila. Jučerašnji prizor s bjelovarske šetnice koji je snimio kolega Štefan Brajković zgrozio je mnoge Bjelovarčane, pa i samog gradonačelnika Darija Hrebaka.

-Rano jutros imao sam sastanak s komunalnim redarima i dogovoreno je da će oni pojačano nadzirati korzo i naplaćivati kazne svima koji ondje ostave vozila. Uopće me ne zanima renovira li netko nešto u zgradama, je li riječ o dostavi ili nečem trećem. U blizini postoje parkirališta i ubuduće će svi morati prošetati do korza – kaže Hrebak.

Dodaje kako na prilazima korzu na kojem se jučer stvorila kolona vozila nije bilo predviđeno postavljanje stupića kojima je cilj upravo spriječiti vozače da automobilima dođu na šetnicu.

-Računali smo na razum i pamet naših sugrađana, na opću kulturu. Nemojte me krivo shvatiti, ali stvarno moraš biti budala da se automobilom navezeš na nove, svježe kocke na šetnici. Ali, ako drugačije ne ide, počet ćemo intenzivno pisati kazne pa se onda možda nešto promijeni – poručuje Hrebak.

Dodaje kako je plan na spomenuti dio korza staviti kamene tegle s cvijećem, nakon čega vozila zaista fizički neće moći na šetnicu, dok će za dostavna vozila duž korza biti uređeno nekoliko posebnih mjesta.

Foto: Štefan Brajković


PODIJELI S PRIJATELJIMA!