Odvažna Bjelovarčanka rekla zbogom državnoj službi i zaplivala kreativnim vodama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Životni zaokret. Ovo bi bio najkraći opis odluke Bjelovarčanke Edite Sabolović koja je nakon čak 26 godina radnog staža u državnoj službi odlučila reći zbogom papirima i okušati se u jednoj posve drugoj sferi.

Riječ je o radu na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu koje se bavi proizvodnjom vina, rakija, likera i džemova, a u posljednjih osam mjeseci, otkako se na OPG-u zaposlila gospođa Edita, i proizvodnjom torta, kolača te različitih drugih slastica i domaćih kiflica. Kako otkriva, odluku da zapliva posve drugim vodama, daleko od administracije, nije donijela preko noći, a danas zbog nje nimalo ne žali.

– Suprug i ja smo godinama u poljoprivredi, a čitavo to vrijeme sam pomagala na obiteljskom gospodarstvu. U jednom trenutku je došlo do prekretnice u životu. To nikako nije bila odluka od danas do sutra, već sam nakon mnogo promišljanja odlučila dati otkaz nakon 26 godina u državnoj službi i posvetiti se našem OPG-u. Tom odlukom smo i našu djelatnost proširili na proizvodnju kolača, torte i različitih slastica. Krenuli smo tim putem i za sada sam jako zadovoljna. U ovom poslu sam otprilike osam mjeseci, rezultati su više nego dobri i zaista mi nije žao što sam se odlučila posvetiti OPG-u – otkriva gospođa Edita.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!