Anđa Marić u Čazmi predstavlja knjigu: ‘Odlučila sam živjeti i pričati svoju priču’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sutra (četvrtak, 20. travnja) u Gradskoj knjižnici ‘Slavka Kolara’ Čazma gostuje Anđa Marić koja će, zajedno sa svojim nakladnikom Nevenom Kepeskim, predstaviti svoju knjigu „Moja revolucija u 365 dana“.

-Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć… Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakoga dana, bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put – rekla je Anđa Marić

Inače, Anđa Marić (Zagreb, 1976.) hrvatska je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica. U javnosti i u medijima prvi je put prepoznata 1998., kao druga pratilja Miss Hrvatske. Iste je godine s bratom Jeronimom osnovala rock grupu Flare, s kojom je 2000. objavila album Srebrni i s kojom je 2001. nagrađena Porinom za najboljeg novog izvođača. Kasnije je s DJ Umekom surađivala na projektima elektroničke glazbe te na vlastitom projektu Kisha.

Godine 2009. okušala se kao voditeljica u pjevačkom reality showu RTL-a Hrvatska traži zvijezdu. Objavila je dva romana za djecu: Tajna zmajskog mosta i Afra, oba 2014. Od 2021. vodi svoj vlog i videokanal Mala škola za veliki život te Anđa Marić TV: Novo poglavlje kao lifecoacherica i motivatorica. Godinama se bori s progresivnom multiplom sklerozom. Majka je sina Gašpera. Namjerava prohodati Kineskim zidom.

-Najveće pouke koje nam donosi Anđina knjiga jesu da ljudi vide i čuju ono što sami jesu, da ne možeš vidjeti lijepo, ako ne vidiš lijepu sebe te da ne možeš nekome dati nadu, ako si je sam izgubio. Mislim da je ova knjiga pravo bogatstvo – rekla je stolnotenisačica
Nicol Bulešić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!