Penava iz Bjelovara: ‘Može sa svima osim s Možemo i SDSS-om!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U sklopu obilazaka stranačkih podružnica, onu bjelovarsko-bilogorsku je večeras (četvrtak 20.04.) posjetio predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava. Iako se saborski klub te stranke osipa i spao je na svega šest zastupnika, Penava poručuje da DP jača i ima više od deset tisuća članova. Uoči iduće superizborne godine traje i ‘hvatanje pozicija’, pa je tako i šef DP-ovaca najavio kako će uskoro izaći s tezama za što se to Domovinski pokret zalaže, a to je da u vrtiće i škole ne smije ući rodna ideologija, da hrvatska sirova nafta odlazi put Mađarske, protive se zatvaranju rafinerije u Sisku, a jedna od važnijih točaka je uvjetovanje Srbiji da prizna status zatočenika srpskih koncentracijskih logora i obešteti ih. Spremni su za suradnju sa svima koji to prihvate osim s Možemo i SDSS-om.

-Hoće li to ispuniti, karikiram, gospodin Plenković ili gospodin Grbin ili nijedan to nas ne zanima. Mi s ovim stvarima licitirati nećemo – poručio je Ivan Penava.

Jaču poziciju na lokalnoj sceni traži bjelovarsko-bilogorski Domovinski pokret koji je pretrpio nekoliko potresa.

-Imamo osam ogranaka koji funkcioniraju. Bjelovarsko-bilogorska županija je među prvima koja je oformila podružnicu i nažalost nakon potresa u Domovinskom pokretu je podružnica raspuštena, ali smo zadržali sve ogranke koje smo imali i povećali smo njihov broj. Nastavit ćemo povećavati broj i nastojimo stranku osnažiti mladim ljudima iako se politika u današnje vrijeme ogadila svima – rekao je trenutni prvi čovjek županijskog DP-a Željko Dragašević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!