Lovački savez BBŽ-a ima novog predsjednika!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Branimir Stankić novi je predsjednik Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske.

Naime, dosadašnji uspješni predsjednik Mato Kovačević otišao je u mirovinu, stoga je danas u Podgariću održana Izvještajno-izborna skupština Lovačkog saveza Bjelovarsko-bilogorske županije. 48 delegata imalo je pravo glasa, a najviše glasova dobio je Branimir Stankić, njih 26. S druge strane, Zlatko Salaj je dobio 21 glas.

Na izbornoj skupštini sudjelovao je i župan Marko Marušić.

-Hvala gospodinu Kovačeviću koji je vodio županijski Lovački savez svih ovih godina. Suradnja županije i saveza bila je na visokoj razini. Zajedno smo kreirali županijske mjere pomoći lovstvu. Prošle godine osigurali smo gotovo 580.000 kn za unaprjeđenje i razvoj lovstva na području naše županije, kroz 10 mjera, a Javni poziv u ovoj godini raspisat ćemo tijekom listopada. Nadam se da će suradnja i s novoizabranim predsjednikom biti na jednakoj razini – kazao je župan Marušić te čestitao novoizabranom predsjedniku.

Branimir Stankić radi u Hrvatskom lovačkom savezu. Član je lovačkog društva iz Garešnice. Zahvalio je delegatima na ukazanom povjerenju te pozvao sve na zajedništvo i suradnju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!