Upoznajte Mateu iz Čazme koja bi Hrvatsku mogla predstavljati u dalekom El Salvadoru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Graciozna, ambiciozna i inteligentna – ovo je tek dio epiteta kojima bismo mogli opisati predivnu 20-godišnju Čazmanku Mateu Svjetličić koja će se okušati na nadolazećem izboru za Miss Universe Hrvatska. Ovogodišnje natjecanje će se održati 3. svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a prenosit će se od 20 sati na portalu Jutarnji.hr. Za titulu najljepše natjecat će se 16 finalistica, a među njima i lijepa 20-godišnja Moslavka Matea.

– Prijavila sam se sama zbog novog iskustva i novih poznanstava, kao i ispunjenja misije kojom se Miss Universe bavi. Jedan dan sam poslala prijavnicu, već sutradan me zvala gospođa Marija Kraljević kako bi me pozvala na casting, a ubrzo sam saznala sam upala među 16 finalistica – priča ova studentica Učiteljskog fakulteta na kojem studira rani i predškolski odgoj. Inače, Matea povremeno radi u dječjem vrtiću, bavi se sportom, najviše slobodnog vremena provodi s obitelji i prijateljima, a uživa u prirodi sa svim psom kojeg je udomila.
-Volim raditi sve ono što će u konačnici ostaviti pozitivan utjecaj, a svakako bih istaknula rad u dječjem vrtiću jer kroz rad s djecom mogu jednim dijelom utjecati na njihovo ponašanje i budućnost – kazala je ova svestrana djevojka koja je već u Zagrebu i Puli odradila službene pripreme za izbor. Bila je to prilika da se djevojke upoznaju i zbliže, a kako nam Matea otkriva, tijekom pet dana, vladala je opuštena atmosfera.

-Jedna drugoj smo bile velika podrška jer smo se u istoj situaciji. Nadam se da su se rodila prijateljstva koja će trajati. Svaka od nas ima određene kvalitete. Vjerujem da će ih žiri prepoznati i u konačnici odabrati onu djevojku koja je najposebnija – istaknula je naša sugovornica dodajući kako će na samom izboru dati sve od sebe. Ako joj pođe za rukom okruniti se krunom Miss Universe, predstavljat će Hrvatsku u dalekom El Salvadoru gdje će se održati svjetski izbor. Do tada će uživati u svojoj rodnoj Čazmi koju opisuje kako predivni mali grad koji napreduje iz dana u dan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!