Kakva slučajnost: Supružnici Nemčić i njihovi psi rođendane slave na iste datume!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zamislite slučajnost da vi i vaš kućni ljubimac imate rođendan na isti dan. E sad zamislite takav dupli scenarij! Upravo je tako u domu obitelji Nemčić iz Bjelovara gdje supružnici Danijela i Saša rođendane slave na isti dan kad i njihovi psi. Dok Danijela datum proslave dijeli s mužjakom mađarske vižle Klausom, njezin suprug Saša i ženka iste pasmine Zita rođendan slave na isti dan. Kako pojašnjava Danijela, riječ je o pukoj slučajnosti koju su saznali tek nakon što su nabavili pse.

– Mužjak je kod nas pet godina i on ima rođendan 29. listopada kao i ja. Prije dva mjeseca nabavili ženku koja je stara godinu i pol, a ona ima rođendan kad i suprug, odnosno 23. srpnja. Naravno, nismo tražili pse prema datumu rođenja, već je to prava slučajnost – priča Danijela dodajući kako ni sami nisu mogli vjerovati da se tako poklopilo. Ipak, rođendani slave na iste načine kao u vrijeme prije pasa osim što sada Zita i Klaus dobiju komad slavljeničke torte.

– Datum rođenja našeg Klausa sam primijetila tek kad sam gledala njegovu knjižicu, a onda se isto ponovilo. Naime, kada je suprug išao po Zitu rekla sam mu „Pazi sad kad ona ima rođendan kad i ti”. Nismo mogli vjerovati da se tako poklopilo. Zaista je suđeno da su naši – ističe Danijela dodajući kako su oba njihova psa odličnih karaktera. Dok je ženka malo mirnija, on nje razigraniji pas.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!