Izabrana direktorica Turističke zajednice Južna Bilogora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ivona Janota nova je direktorica Turističke zajednice Južna Bilogora koju su nedavno zajednički osnovali Grad Grubišno Polje i Općina Veliki Grđevac. Takvu odluku izbornog povjerenstva potvrdilo je ovog tjedna Turističko vijeće, a kako doznajemo, na natječaj su pristigle dvije zamolbe.

Iako su obje kandidatkinje ispunjavale uvjete natječaja, izabrana je Janota koja je, inače, rodom iz Malih Zdenaca, a do nedavno je živjela u Zadru. Na tamošnjem je Sveučilištu, na Odjelu turizma i komunikacijskih znanosti, završila diplomski studij Poduzetništva u kulturi i turizmu, a ima i višegodišnje radno iskustvo u turizmu. Na našem portalu nedavno smo pisali o njoj, s obzirom da je dio tima koji radi na popularnoj turističkoj aplikaciji ‘go!ng places’.

Janota će ubuduće upravljati novom županijskim turističkom zajednicom čiji osnivači imaju velike planove, a na posao su se bacili i prije imenovanja direktorice, pripremivši za natječaje nekoliko projekata. Neki od turističkih aduta na tom području su Lovrakov centar u Velikom Grđevcu, ŠRC Kukavica, grubišnopoljsko izletište Bara i dr.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!