Bjelovarsko kazalište sutra na BOK-u ima premijeru ‘Ifigenije’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko kazalište na ovogodišnjem BOK festu će igrati dvije predstave, a jedna će doživjeti i premijerno izdanje. 

-U nedjelju u Domu kulture (20h) igramo predstavu ‘Ifigenija’ i  to nam je premijera. Pripremamo se mi jako dugo za tu predstavu, još od devetog mjeseca prošle godine. Naime, tada smo počelo razgovarati koji tekst raditi, zašto i kako i na kraju smo odlučili igrati jedan snažan tekst Lane Šarić ‘Ifigenija’. I evo, spremni smo i premijera je u nedjelju na BOK festivalu – kazala je Margareta Fabičević, redateljica predstave i voditeljica Bjelovarskog kazališta. 

-Jako smo ponosni i sretni što je Goran Navojec, direktor festivala prihvatio naše predstave da igraju na BOK-u gdje inače igraju profesionalne predstave. Imamo fantastične mlade glumce, treba im pružiti podršku i tko god dođe na predstavu u nedjelju neće zažaliti, to vam odgovorno tvrdim – rekla je Fabičević i nastavlja. 

-Imamo i drugu predstavu, ‘A ti još plačeš’, nju igramo u utorak (9.5.) u Domu kulture u 20 sati. Mlada Ana Perković sa skupinom srednjoškolaca napravila je fantastičan tekst. Obradili su brojne teme koje mlade muče i koje će vam oni kroz predstavu prikazati – poručila je Fabičević.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!