Pacijenti u šoku, jedina daruvarska pedijatrica poručila: Odlazim!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zabrinute čitateljice iz Daruvara, javile su se s informacijom kako jedina daruvarska pedijatrica, doktorica Ana Golubić Knežević, najavljuje svoj odlazak iz ordinacije. Pitali smo doktoricu kakva je situacija i planira li doista otići, na što je ona odgovorila potvrdno.

-Navodi su istiniti. Nadležnim osobama, ravnatelju Doma zdravlja BBŽ-a odlazak sam najavila 3 mjeseca prije odlaska da se stignu organizirati – poručila nam je kratko u e-mailu i rekla da se za sve ostale informacije obratimo ravnateljstvu.

V. d. ravnatelj Doma zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije, Josip Rajković rekao je kako njezin otkaz, barem kako on to razumije, nije konačan jer nisu poduzete sve potrebne predradnje.

-Računam da će promijeniti mišljenje, jer smo o tome samo razgovarali. Nije konkretno napisala da odlazi i s kojim datumom, nije dala službeno otkaz. No, ja ću ju kontaktirati pa ćemo vidjeti o čemu je riječ. – pojašnjava Rajković koji je i ranije rekao kako je situacija s pedijatrima na području županije dosta teška jer sve manje liječnika specijalizira pedijatriju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!