[FOTO] Rukometni sudar političara, glumaca i veterana Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Danas je u Dvorani europskih prvaka odigran tradicionalni BOK rukometni turnir koje je okupio poznata imena iz svijeta sporta, politike i glume.

Utakmice je s klupe promatrao i vodio izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Goran Perkovac, a nastupile su tri momčadi –  političari, glumci i veterani RK Bjelovar predvođeni legendarnim Hrvojem Horvatom Cvebom. 

Političare je predvodio predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Tu je još bio gradonačelnik Hrebak, župan Marušić, načelnici Prišćan, Pali, Kovačec, Kutanjac i brojni drugi. 

Glumcima je veliku pomoć na golu donio legendarni  vratar i svjetski prvak Vlado Šola, a tu su još bili Kristijan Ugrina, Goran Navojec te brojni drugi, a posebnu pomoć im je dao popularni TV voditelj Joško Lokas. 

-BOK fest traje već 20 godina. Čestitam Goranu Navojecu koji je to sve započeo. Čestitam i gradonačelniku Bjelovara na organizaciji i potpori festivalu. Ja se uvijek rado odazovem na BOK, a i na ovaj BOK rukometni turnir. Jako lijepa tradicija i jako lijepo druženje – kazao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

Popularni TV voditelj Joško Lokas rekao je da zna kako je teško glumcima danas igrati rukomet. 

-Ja znam gdje su oni bili sinoć, što su radili i kada su legli. Njima je ovo prerano sve, ali svaka im čast, ne daju se i tu su – rekao je kroz smješak Lokas. 

Kako je to bila danas u Dvorani europskih prvaka pogledajte u našoj fotogaleriji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!