Markovićeva ulica dobila novi asfalt: ‘Ovo se čekalo desetljećima’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ulica Branimira Markovića jedna je od onih u Bjelovaru koja je bila prekrivena bito šljunkom. No, sada to više nije slučaj. Stigao je novi asfalt duž cijele ulice. 

-Ova ulica dugačka je oko 200 metara, tu je bio onaj tako zvani pješčani asfalt koji je davno postavljen. Grad Bjelovar je uložio 35 tisuća eura da se to promjeni to jest da Ulica Branimira Markovića dobije novi asfalt – kazao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić. 

-Sljedeće je na redu Vinkovićevo naselje. To ćemo raditi kroz dvije ili tri godine. To je veliko naselje, ali građani zaslužuju novi asfalt i to je jedno od najljepših naselja. Radit ćemo i nogostup na Križevačkoj cesti i imat ćemo još puno projekta – istaknuo je dogradonačelnik Brajdić. 

Sanja Horvat stanovnica je Branimirove ulice i iskazala je veliko zadovoljstvo što je stigao novi asfalt. 

-Ja sam se u ovu ulicu doselila prije 10 godina, došla sam živjeti kod tada dečka, danas muža i znam da sam ga zezala da u mom malom sela odakle sam nema tako loše ulice. Najastariji stanovnici ove ulice su mi rekli da je tamo negdje prije više od 50 godina stigao bito šljunak i da se od onda ništa nije ulagalo. Prije par godina kontaktirala sam gospodina Brajdića koji mi je tada iskreno rekao da nemaju u planu iduće dvije godine ništa raditi po pitanju ove ulice, ali da će kad tad doći na red – kazala je Horvat i nastavlja. 

-To je bio jako iskren odgovor što sam cijenila. Opet sam se javila početkom godine. Gospodin Brajdić je došao, vidio je u kakvom je stanju ulicu i rekao riješit ćemo. I evo, tu je novi asfalt. Svi ljudi su jako zadovoljni i sretni. Zaista moram pohvaliti dogradonačelnika Brajdića i gradonačlenika Hrebaka jer vidi se da rade jako dobar posao – kazala je Horvat. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!