SDP objavio liste, evo tko izlazi na izbore u Bjelovaru i Čazmi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarski i čazmanski SDP-ovci 20. svibnja izlaze na birališta. Na zakašnjelim unutarstranačkim izborima, koji su trebali biti održani prije više od godinu dana, birat će Gradske odbore te nove predsjednike i potpredsjednike.

Oči javnosti s velikim su zanimanjem su uperene u bjelovarsku organizaciju koja posljednje dvije godine gotovo i nije funkcionirala. To želi promijeniti potencijalni novi predsjednik bjelovarske organizacije, stomatolog Dejan Plentaj, jedini kandidat na ovim izborima. Kako doznajemo, kandidaturu je podnio i jedan od osnivača bjelovarskog SDP-a Petar Kanešić, no ona nije prihvaćena te je Kanešić, prema riječima SDP-ovog povjerenika za Bjelovar Vedrana Smešnjaka, isključen iz stranke.

Za mjesto potpredsjednice bjelovarske organizacije kandidirale su se Nataša Ćurković, Mirjana Lončar i Tihana Vincek Smešnjak, dok su kandidati za Gradski odbor Nenad Nekvapil, Nataša Ćurković, Dragan Boltižar, Mirjana Lončar, Marijan Veg, Domagoj Spačil, Vedran Smešnjak, Radoslav Jambrušić i Dušan Duduković.

U Čazmi je jedini kandidat za predsjednika Franjo Milčić, dok su se za mjesto potpredsjednika kandidirali Ljubica Pavlović Pražetina i Dražen Pavlović. Kandidati za Gradski odbor su Tatjana Bertek, Zlatko Bertek, Antun Blažeković, Kristijan Galović, Zlatko Grošinić, Ivan Kucelj, Tomo Modrić, Nikola Petrlić, Ivan Rakovčan, Branko Vinski.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!