Bjelovarski klinci mamama sadili cvijeće i izrađivali čestitke

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar posljednje tri godine uz Majčin dan organizira besplatne kreativne radionice “Tebi na dar”, a ovog puta su tome dodali i zelenu notu.

-Ove godine smo odlučili nabaviti cvijeće, tegle i papiriće na koje djeca mami pišu poruku, a zasade joj i cvijet. Mislimo da je to ekološki, ali i da je jako lijepo majci pokloniti cvijet – kaže ravnateljica CUK-a Ivana Hrpalo.

Ekipa CUK-a

 

Svoju je kreativnost pokazala i Ema koja nije ni minute dvojila što napisati na poruku svojoj mami.

-Napisala sam da ju jako volim i da mi je jako draga – otkrila nam je Ema. Najljepša je to poruka kojoj je Emi bilo i zabavnije napisati jer su joj se na kreativnoj radionici pridružili i prijatelji.

Ema

 

Svojim je poklonom za Majčin dan zadovoljna Vanja koja je došla sa svojim Svenom jer, kako kaže, najljepši pokloni su oni koje djeca naprave. Aktivnosti poput radionice “Tebi na dar” i inače ne propušta.

-Podržavamo sve radionice koje se organiziraju u CUK-u i općenito u gradu jer je stvarno potrebno sadržaja za djecu, a mislim da ih i ima. To je lijepo i nastojimo na njih ići – kaže mama Vanja.

Vanja i Sven

 

Radionica CUK-a je i ovoga puta izazvala velik interes za što su bili i spremni jer su pripremili oko sto cvjetova, teglica i papira za poruke.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!