Proslava rođendana završila smrću mladića, navodno ga ubio prijatelj!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Koprivničko-križevačka policija izvijestila je u nedjelju ujutro da je uhitila jednu osobu nakon smrti 16-godišnjaka u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. U nedjelju oko 1,23 sati policija je postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju liječničku pomoć 16-godišnjaku u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno umro. Policija je izvijestila da je uhićena jedna osoba te se provodi kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja.

Kako doznaje portal ePodravina, u vinskom podrumu, prostoru koji se iznajmljuje u sklopu lokalnog kafića, slavio se rođendan 18-godišnjakinje.

Na proslavi je bilo više desetaka mladih osoba, među kojima i dvojica prijatelja koji su se u jednom momentu, oko jedan sat iza ponoći, posvađala te je ispred prostora, na dječjem igralištu kod tobogana došlo do njihovog naguravanja. U tom naguravanju jedan je mladić pao i više se nije probudio.

– U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Počeo se gušiti i svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti. Njih su dvojica zajedno došli na proslavu, bili su dobri prijatelji, popili su kavu u kafiću i otišli slaviti. Ovo je velika tragedija, ne možemo vjerovati, svi smo u šoku – ispričali su kolegama s ePodravine mještani Kostanjevca Riječkog.

Djelatnici hitne pomoći mladića su reanimirali pola sata, no nije mu bilo spasa i preminuo je u kolima hitne pomoći.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!