[FOTO] Nakon četiri desetljeća, temeljito obnovljena bjelovarska stomatologija

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarska zubarija odnedavno izgleda posve drugačije. U donedavno dotrajali prostor uloženo je čak 100 tisuća eura čime je dovršena prva faza obnove i opremanja ove zgrade nakon nedavnih potresa.

-Ovdje se godinama se nije ulagalo, ali mi sada periodično pokušavamo osigurati što bolje uvjete rada samim zaposlenicima, a ujedno podići kvalitetu zdravstvene zaštite za naše pacijente. Osim ulaganja u infrastrukturu, kupljeni su i novi uređaji. Tijekom ove godine ćemo izdvojiti dodatnih 30 tisuća eura za nabavku novih uređaja u stomatološkim ordinacijama. Na taj način ćemo podići kvalitetu zdravstvene zaštite za naše ljude što je naš prioritet i zadaća – kazao je župan Marko Marušić prilikom današnjeg obilaska stomatoloških ambulanti otkrivši kako već sutra stiže i novi rendgen uređaj te kako će se u dogledno vrijeme obnavljati i preostali dio prostora.

Da ovaj prostor nije temeljito obnavljan od same izgradnje zgrade početkom 80-ih godina prošlog stoljeća naglasio je ravnatelj županijskog Doma zdravlja Josip Rajković.

– Sada su promijenjene sve instalacije, struja, voda, odvod, plin, a tu su i nove stomatološke stolice. Naime, ovdje dolazi velik broj pacijenata, šest stomatologa je u zakupu, a dvoje su zaposlenici Doma zdravlja. Svi oni sada imaju neusporedivo bolje uvjete – naglasio je Rajković.

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!