Grad Čazma raspisao novi natječaj za direktora tvrtke koja je teško pokradena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Čazma raspisao je novi natječaj za direktora gradskog poduzeća Komunalije vodovod. Drugi je to natječaj za šefa ove gradske tvrtke u samo tri mjeseca nakon što je prvi natječaj poništen, a radi se o tvrtki iz koje su krajem prošle godine nestali milijuni kuna.

Podsjetimo, potpredsjednik Županijske skupštine Ivan Beljan bio je direktor tvrtki Komunalije d.o.o. i Komunalije vodovod te su za vrijeme njegovog direktovanja nestali milijuni kuna iz tvrtke. Potvrdili su to izvidi MUP-a stoga se, opravdano, očekuju optužnice, samo je pitanje tko će se na njima sve naći. 

Ivan Beljan je zbog tog slučaja dao ostavku na mjestu direktora Komunalija d.o.o., ali nije i na mjestu Komunalije vodovod gdje je ostao v.d. direktor gdje i dalje prima direktorsku plaću. 

Nadalje, Beljan se u veljači jedini javio na natječaj za direktora Komunalije vodovod, nakon čega je Grad Čazma poništio navedeni natječaj što je u političkim krugovima poprilično jasan signal da su ti vrata zatvorena. 

Što se tiče tvrtke Komunalije d.o.o. nakon provedenog natječaja direktorom je imenovan Želimir Curiš, a kako će se rasplesti situacija oko drugog natječaja za šefa Komunalije vodovod ostaje da vidimo uskoro.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!