Lovrakovi dani kulture: Tjedan radosti, inspiracije, stvaralaštva i kreacije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Sutra (subota, 20. svibnja) Sajmom kreativnosti u Velikom Grđevcu započet će 36. Lovrakovi dani kulture. Njime ujedno započinje Tjedan malih Lovrakovaca u Velikom Grđevcu, a već prvoga dana, na Sajmu kreativnosti, djeca će pjevati, plesati, slikati, igrati se, raditi cvijeće od papira i još mnogo toga.

Sajam će započeti Cvjetnom povorkom koja će Velikim Grđevcem proći prvi put, a kostimirani predškolci i osnovnoškolci zaplesat će na pozornici Mate Lovraka. Uz njih, posjetitelji ovogodišnjeg Sajma kreativnosti gledat će Cirkusku pričaonicu i Kamišibaj predstavu.

Veliki Grđevac, Mato Lovrak i njegovi junaci uz cvijeće, i ove će godine biti inspiracija likovnim umjetnicima koji sudjeluju u Likovnoj koloniji, a one najmlađe čekaju štafelaji i slikarski pribor u Atelieru na otvorenom.

Posjetitelje očekuju i štandovi s rukotvorinama, recikliranim predmetima i raznim drugim kreacijama, koji su djelo mašte i kreativnosti.

Neće izostati ni lokalna gastronomska ponuda s kuruznicom, salenjacima i ostalim domaćim jelima, a prema dostupnim informacijama i vremenske prilike ići će nam na ruku.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!