Lucija Ivanda: ‘Bilo je mnogo podcjenjivanja, ali znale smo koliko vrijedimo!’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ženski rukometni klub Bjelovar velikom pobjedom nad Splitom osvojio je treće mjesto u Hrvatskoj i još jednom potvrdio snagu ovoga kluba. 

Najbolja ovogodišnja rukometašica ŽRK Bjelovar bila je Lucija Ivanda (22) koja je i od strane Rukometnog saveza BBŽ-a službeno proglašena najboljom rukometašicom županije stoga smo iskoristili prigodu i razgovarali s ovom vrhunskom sportašicom. 

-Osvojile smo treće mjesto i odigrale sezonu iznad svih očekivanja. Doživjele smo mnoga podcjenjivananja, neki su nam govorili da ćemo se boriti za ostanak u ligi, ali mi smo znale koliko vrijedimo. Naporno smo radile, šutjele i evo nas, na kraju smo osvojile treće mjesto u Hrvatskoj i to u odlučujućoj tekmi sa Splitom – rekla nam je Lucija koja je dodala da ih je sve što se događalo oko kluba na kraju još više i motiviralo. 

-Bilo je svakakvih problema na početku sezone, ali kažem, to nas je još više motiviralo da svima pokažemo koliko vrijedimo – kaže nam Lucija koja je proglašena za najbolju igračicu Bjelovarsko-bilogorske županije stoga smo ju upitali koja je tajna ovogodišnje sezone iz snova. 

-Pa nema neke velike tajne osim rada. Na svakom treningu dajem sve od sebe, upijam sve što mi treneri kažu, a i privatno puno treniram. Tako da naplata svega toga mora doći. Volim trenirati, takva sam od malih nogu, rukomet mi je u krvi tamo još od sedme godine – priča nam Lucija koja je sa samo 15 godina debitirala za prvu ekipu ŽRK Bjelovar. Budući da su mnogi klubovi svjedočili odličnim partijama Lucije upitali smo ju ima li kakvih ponuda i ostaje li u ŽRK-u. 

-Ma tek smo proslavile treće mjesto, još je rano o nekim planovima za budućnost – kratko je rekla Lucija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!