[FOTO] Mladost pobijedila Bjelovar i izborila finale kupa!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na Gradskom stadionu odigrana je polufinalna utakmica Županijskog nogometnog  kupa između Bjelovara i Mladosti iz Ždralova. 

NK BJELOVAR – NK MLADOST ŽDRALOVI 2:3 (1:2)

0-1 Baraban (4. minuta)

1-1 Motika (13. minuta)

1-2 Šuto (29. minuta)

1-3 Franceković (53. minuta)

2-3 Šantalab (81. minuta)

 

NK BJELOVAR – Djordjević, Ljevar, Crnjac, Motika, Pranjić, Jurić, Nikolić, Coha, Šantalab, Jurčević, Kožarić. 

NK MLADOST ŽDRALOVI – Srbljanović, Eskinja, Behram, Jakšić, Bamba, Colarić, Mađarić, Azinović, Baraban, Šuto, Frabceković. 

Dobro vrijeme, odličan teren bili su vrhunski preduvjeti da se na Gradskom stadiona odigra kvalitetna utakmica između velikih rivala što se i dogodilo. 

Mladost je povela već u 4. minuti. Naime, nakon velike greške obrane Bjelovara Baraban je sam s desne strane izašao pred vratara Bjelovara te je mirno poentirao. Mladost je odmah zatim preuzela inicijativu i odmah krenula po drugi pogodak, no umjesto toga dogodio im se šok. Odlično proigravanje iskoristio je brzonogi Motika te izašao sam pred vratara Srbljanovića i manirom velikog golgetera mirno poentirao.

Unatoč primljenom pogotku, Mladost je nastavila dominirati i nakon brojnih proboja po lijevoj strani i centaršuteva na jedno kvalitetno ubacivanje visoko skače Šuto i glavom zabija za 1-2. U nastavku utakmice opet odlična akcija Ždralovčana. Naime, kratkim pasovima ušli su s loptom na samo desetak metara od gola Bjelovara da bi zatim preciznom ljevicom Franceković od stative zakucao za 1-3. Mladost je nastavila pritiskati i četvrti gol je visio u zraku, no brojni udarci prema golu Bjelovara su bili neprecizni. U 60. minuti treba istaknuti odličan udarac mladog Pranjića koji je pogodio stativu Ždralovčana, da bi Šantalab u 81. minuti  glavom smanjio na 2-3. 

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!