Bjelovarski profesor teško pretukao partnericu. Prijetio joj i nožem…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Još jedan profesor iz Glazbene škole Vatroslava Lisinskog našao se pred Općinskim sudom u Bjelovaru zbog gnjusnog čina. 

Naime, nakon što je poznati bjelovarski profesor klarineta Z. S. mjesecima u pritvoru zbog navodne pedofilije zbog čega mu se trenutno i sudi, a o čemu je prvi pisao portal Klikni.hr, drugi poznati bjelovarski profesor trombona i tube iz Glazbene škole istih inicijala Z. S. nepravomoćno je osuđen na šest mjeseci zatvora zbog teških tjelesnih ozljeda koje je nanio bivšoj partnerici. 

Teške ozljede

Portal Klikni.hr je u posjedu nepravomoćne presude Općinskog suda u Bjelovaru u kojoj stoji da je okrivljenik Z. S. u vremenu od 23. veljače 2022. od 19 sati do 24. veljače 2022. do 4,30 sati u namjeri da tjelesno ozlijedi bivšu partnericu u intimnoj vezi, rukama ju uhvatio u predjelu lica i pritisnuo o ormar te potom bacio na krevet i više puta udario dlanovima po ramenima i glavi.

U nepravomoćnoj presudi nadalje stoji da je zatim okrivljenik od bivše partnerice zatražio da legne na pod, što je ona u strahu učinila, i za vrijeme dok je ležala na podu nogama ju udarao u predjelu bedara te je uzeo kuhinjski nož koji je usmjerio prema njoj i rekao da će sada odgovarati. 

Nedavno organizirao koncert s učenicima

Nakon toga, stoji u nepravomoćnoj presudi, ju je tijekom noći više puta udario rukama po glavi i tijelu, uslijed čega je njegova bivša partnerica zadobila tjelesne ozljede u vidu natučenja glave s krvnim podljevom ispod lijevog oka, natučenja prsnog koša s krvnim podljevom lijeve strane prsnog koša u području ispod ključne kosti, natučenja lijeve natkoljenice s krvnim podljevom i natučenja obje ruke u području deltoidnog mišića (ramena) s krvnim podljevom. 

Z. S. je profesor savjetnik u Glazbenoj školi Vatroslava Lisinskog, drži predmete trombon, eufenij i tuba i prije tjedan dana pripremio je učenike Glazbene škole Vatroslava Lisinskog za koncert ‘Trombotubaphonium kvarteta’ u bjelovarskoj knjižnici. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!