Gimnazija poziva! Osmaši, odjel za sportaše vas željno iščekuje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dragi osmaši/sportaši, ne propustite priliku nastavka svog obrazovanja u sportskom razredu Gimnazije Bjelovar!

Učenici koji žele upisati prvi razred opće gimnazije odjel za sportaše moraju u periodu od 29.5.-9.6.2023. iskazati interes za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ.

Odluka o upisu u I. razred srednje škole je službeno objavljena. Odluku možete pronaći ovdje. U svrhu informiranja javnosti objavljujemo datume ovogodišnjih upisa u srednju školu:

Kalendare možete pronaći na stranici za upis u srednju školu (https://srednje.e-upisi.hr) pod Čestim pitanjima –> Važni dokumenti.

Kalendar – Redoviti kandidati i kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH

Kalendar – Kandidati s teškoćama u razvoju

Kalendar – Kandidati za upis u razredne odjele za sportaše

Natječaj za upis učenika bit će objavljen najkasnije do 20. lipnja 2023. na mrežnim stranicama Škole. Gimnazija Bjelovar u ovoj školskoj godini ima otvorena upisna mjesta za 6 razrednih odjela, 3 razredna odjela općeg smjera, 1 razredni odjel jezičnog smjera, 1 razredni odjel prirodoslovno-matematičkog smjera, 1 razredni odjel općeg smjera-odjel za sportaše.

Objavljeni su i hodogrami za kandidate i roditelje/skrbnike za upis u srednju školu. Hodogrami su dokumenti u kojima je na jednostavan i sažet način opisan cijeli upisni postupak prema kategorijama kandidata. Hodograme možete pronaći pod Korisničkim uputama na https://srednje.e-upisi.hr.

Hodogram – Redoviti kandidati

Hodogram – Kandidati s teškoćama u razvoju

Hodogram – Kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH

Hodogram – Upis u razredne odjele za sportaše i umjetničke odjele

– Obavještavamo vas kako su od ove godine ukinute prijavnice. Kandidati više nisu dužni evidentirati prijavnicu i škole ih nisu dužne verificirati. U skladu s ovom promjenom je donesen i Kalendar. Ova promjena donesena je s ciljem administrativnog rasterećenja većine dionika upisnog postupka. Postupak učitavanja i verificiranja upisnica ostaje isti – poručila je ravnateljica Tanja Mamić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!