Danijela Hajdinjak Prihić napušta politiku, evo tko će ju zamijeniti u Gradskom vijeću

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bivša kandidatkinja za bjelovarsku gradonačelnicu i aktualna gradska vijećnica Danijela Hajdinjak Prihić napušta politiku. Glasinu koja već neko vrijeme kruži lokalnim političkim kuloarima, Hajdinjak Prihić sama je potvrdila za portal Klikni.hr.

-Da, to je točno. Još početkom godine sam obavijestila stranku Centar da im dajem svoj mandat gradske vijećnice na raspolaganje, a o tome sam obavijestila i predsjednika Gradskog vijeća Nenada Martinovskog. Naime, povećao mi se opseg posla koji uključuje moj rad u poslijepodnevnim satima. Također idem dalje na specijalističko obrazovanje i jednostavno ne mogu više dolaziti i aktivno sudjelovati u radu Gradskog vijeća i to je razlog zašto nisam bila na nekoliko posljednjih vijeća – kazala nam je Hajdinjak Prihić.

Ravnateljica u Gradskom vijeću

Iako su u gradskim kuloarima počele kružiti priče kako će njezinu vijećničku dužnost preuzeti netko od koalicijskih partnera s prošlih izbora, a riječ je uglavnom o članovima Demokrata, jer sam Centar na raspolaganju u Bjelovaru nema ljudi koji bi se uhvatili u koštac s odgovornom dužnošću, Hajdinjak Prihić to demantira.

-Stranka Centar je odlučila da će moj mandat preuzeti Marina Balen koja je i bila na listi Centra i Demokrata za Gradsko vijeće. Marina će, vjerujem, tijekom lipnja preuzeti tu funkciju i uspješno ju obavljati – kazala je Hajdinjak Prihić.

Podsjetimo, osim što je predvodila listu za Gradsko vijeće, Danijela Hajdinjak Prihić se na prošlim lokalnim izborima kandidirala za gradonačelnicu Bjelovara te je osvojila treće mjesto s dobivenih 7.2 posto glasova birača. Marina Balen ravnateljica je Osnovne škole Mate Lovraka u Velikom Grđevcu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!