Najbolji radio u Hrvatskoj slavi rođendan!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Alfa radio, najbolji radio u Hrvatskoj danas slavi četvrti rođendan! Dobitnik prestižne medijske nagrade Zlatni studio za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj s emitiranjem je započeo 1. lipnja 2019. godine. Točno u ponoć u eteru je zasvirao domaći hit „Zamisli život u ritmu muzike za ples“. I u tom ritmu Alfa je nastavila do danas.

Ekipa koja je u početku brojila šestero zaposlenih, u međuvremenu se udvostručila, a radijski sadržaj, kombinacija zabave, informativne i najbolje glazbe, koji se emitira na poznatoj frekvenciji 100,1 MHz osvojio je publiku diljem središnje Hrvatske. Alfa se tako danas sluša u Bjelovarsko-bilogorskoj, Koprivničko-križevačkoj, Virovitičko-podravskoj, Sisačko-moslavačkoj, Požeško-slavonskoj, Varaždinskoj i Zagrebačkoj županiji, u Gradu Zagrebu, a putem streama diljem Hrvatske, ali i izvan granica.

U posljednje četiri godine Alfa se dokazala kao odgovorni član lokalne zajednice, osim produkcije radijskog programa iskazala se i na području videoprodukcije te u provedbi brojnih društveno korisnih projekata. Pritom se posebno ističu oni vezani uz medijsku pismenost djece i mladih, koje je struka prepoznala i nagradila.

Iako pušu tek u četvrtu svjećicu na torti, kolege s Alfe u kratko vrijeme postigli su puno, a mi im za ovaj rođendan želimo još puno uspješnih godina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!