[FOTO] NK Bjelovar u posljednjem kolu sezone pobijedio Mladost (Ž). Gledatelji vidjeli pet pogodaka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U posljednjem kolu SuperSport Druge HNL NK Bjelovar je ugostio Mladost iz Ždralova.

NK BJELOVAR – NK MLADOST (Ž) 3:2 (2:0)

1-0 Motika (9’)

2-0 Pranjić (22’ -11m)

1-2 Colarić (62’)

2-2 Colarić (70’)

3-2 Ljevar (84’)

BJELOVAR: Iličević, Ljevar, Hrahovski, Crnjac, Motika 7,5 (o 93.Marušić), Panjić, Nikolić, Coha (od 86. Mikor), Šantalab, Kožarić (od 86. Pavić), Serdarušić (od 93. Jurčević), TRENER: Zoran Marčetić

MLADOST: Domović, Eskinja, Behram, Jakšić (od 78. Kovač), Bamba (od 46. Hudaček), Lopa (od 81. Šurmin), Colarić, Mađerić, Azinović, Baraban, Franceković, TRENER: Anto Petrović

Nakon što je Mladost prije dva tjedna u kupu na Gradskom stadionu nadigrala i potpuno zasluženo izbacila NK Bjelovar iz kupa, danas potpuno drugačija slika. Nogometaši Bjelovara su u utakmicu ušli snažno i željni pobjede, dok su igrači Mladosti djelovali usporeno i tromo. Već u drugoj minuti napadač Bjelovara Motika je imao veliku šansu, ali nije realizirao. No, već u devetoj minuti opet ostaje sam na 16 metara i majstorski zabija za 1-o. U 22 minuti nakon jednog ubačaja s desne strane obrambeni igrač Mladost igra rukom, a sudac dosuđuje kazneni udarac. Siguran realizator bio je Pranjić. Bjelovar je potpuno dominirao u prvom poluvremenu dok je Mladost mlako pokušavala nešto na kontre, ali bezuspješno. 

U drugom poluvremenu od prve minute drugačija slika. Mladost napada i drži konce igre u svojim rukama što je rezultiralo golom Colarića u 62. minuti. Samo osam minuta kasnije isti igrač glavom fantastično zakucava za 2-2. U međuvremenu Behram iz slobodnog udarca trese stativu Bjelovara. I taman kada se mislilo da će doći do podjele bodova na Gradskom stadionu, Ljevar glavom puca prema golu Ždralova, lopta prelazi crtu i sudac označuje pogodak. 

Mladost je na kraju prvenstva zauzela četvrto mjesto i osvojila 50 bodova što sasvim sigurno ne zadovoljava upravu koja je iznimno mnogo uložila u ovu momčad. NK Bjelovar je zauzeo peto mjesto s 46 bodova, budući da se i na Gradskom stadionu puno ulagalo u momčad, rezultat je svakako mogao i trebao biti bolji. 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!