Terezijana: Sva četiri dana na korzu cirkuski ulični show Tricycle Trauma. Evo detalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na ovogodišnjoj Terezijani (15.-18. lipnja) će biti održano više od 150 raznih programa, a jedan od najzanimljivih tijekom sva četiri dana će biti cirkuski ulični program/show od strane Tricycle Trauma kolektiva. 

Program će se održavati sva četiri dana na bjelovarskom korzu, tako će u četvrtak (15. lipnja) od 16 sati održavati performansi na štulama, radionice plesa na svili i led performance. 

U petak (16. lipnja) od 16 sati Tricycle Trauma kolektiva će održati žongliranje na monociklu, radionice na trapezu, zatim trapez performance. 

U subotu (17. lipnja) program počinje već u 11 sati i traje do 13, zatim opet od 21.30 do 23.30 sati. U nedjelju program počinje u 17  sati i traje do 20 sati. 

Inače, izvedbeni kolektiv Tricycle Trauma djeluje u sklopu Udruge za razvoj cirkuskih i izvedbenih umjetnosti Tricycle Trauma. Bave se edukacijom djece i odraslih, rade na razviju scene novog cirkusa u Hrvatskoj, a izražavaju se performansom i novim cirkuskim kazalištem. Izvodili su u Hrvatskoj i inozemstvu, surađuju s domaćim i stranim izvedbenim umjetnicima. Organizatori su večeri performansa “Noć mračnog cirkusa” koji osim u Zagrebu gostuje i u drugim hrvatskim gradovima.

Gostovali su na festivalu novog cirkusa Cirkobalkana, predstavljaju Hrvatsku na najvećem afričkom karnevalu u Nigeriji već par godina. Surađuju s Damirom Bartolom Indošem, Lovrom Krsnikom, Aleksandrom Jakopancem, Vladimirom Ježićem i drugim umjetnicima s nezavisne scene. Njihov cilj je kroz performans, predstave, projekte i edukaciju razvijati cirkusku i nezavisnu scenu te publici ponuditi novu vrstu kazališta koju nudi novi cirkus.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!