Barbara Kolar: Tata je ‘kriv’ što se u grad svog djetinjstva vraćam kao carica!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Caricu Mariju Tereziju na ovogodišnjoj Terezijani utjelovit će poznata televizijska voditeljica i novinarka Barbara Kolar! Osim njezina carskog stasa i glasa, za po postoji još jedan jako dobar razlog. Barbara je, naime, porijeklom Bjelovarčanka.

-Mama mi je Međimurka, no moj je otac ponosni Bjelovarčanin. Kada su me organizatori nazvali i ponudili mi ga glumim caricu, prvo sam zbog obveza odbila, no onda je tata, blago rečeno, izvršio pritisak i stao me nagovarati, tako da sam ipak odlučila prihvatiti ulogu – ispričala je danas kroz smijeh za Alfa radio Barbara Kolar. Dodaje kako joj je drago što ponovno stiže u Bjelovar uz koji je vežu samo lijepe uspomene.

-U Bjelovaru sam živjela od svojih vrtićkih dana do kraja osnovne škole. Bilo je to zaista prekrasno djetinjstvo u malom gradu, u kojem je sve nadohvat ruke, s puno igre i prijatelja. Bilo je to jako lijepo vrijeme – priča Barbara koja se ovoga vikenda veseli druženju s nekadašnjim sugrađanima i školskim kolegicama.

No, prije toga čekaju je važne obveze – carska povorka i bal.

-Što se tiče mojih plesnih sposobnosti, mislim da se od mene tu i ne očekuje puno. Ja ću sjediti na povišenom i sve one koji neće dobro plesati slat ću na giljotinu – šali se simpatična voditeljica koju u ulozi velike carice Marije Terezije možete gledati na Terezijani u subotu od 19 sati.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!