NK Dinamo Dežanovac slavi 55. rođendan. Stižu im veterani Hrvatske nogometne reprezentacije!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DEŽANOVAC – Za svoj 55. rođendan, NK Dinamo Dežanovac sprema veliku proslavu. Bogat program popraćen sadržajima za mlađe i starije generacije održat će se sutra, a najprije će nogomet zaigrati djeca između 15 i 30 i 17 i 30 sati. Što još posebno klub sprema zna predsjednik kluba Niko Ilinović.

– Imat ćemo jednu revijalnu utakmicu gdje nam u goste dolaze veterani Hrvatske nogometne reprezentacije. Prije toga bit će par utakmica naših mlađih uzrasta koji se od jeseni počinju natjecati, a nakon utakmice s veteranima bit će i glazba uživo te vatromet i proslava dugo u noć – rekao je Ilinović.

U sklopu dana, u 16 i 30 zapalit će se svijeće za trojicu od četvorice osnivača kluba. U 18 sati počinje revijalna utakmica između veterana Hrvatske nogometne reprezentacije i igrača NK Dinama Dežanovac dok je glazba uživo na rasporedu u 20 sati.

– Tijekom cijelog dana skuhat ćemo 120 litara graha s kobasicom koje ćemo dijeliti posjetiteljima. Nitko neće ostati gladan – poručio je Ilinović.

Nadaju se u klubu lijepom vremenu te velikom broju ljudi s kojima će na sportsko-zabavni način proslaviti svoj veliki 55. rođendan.

– Nadamo se da će nas vrijeme poslužiti i da će doći puno ljudi, što iz općine, što iz okolnih mjesta. Naručili smo i napuhanac koji će biti besplatan za svu djecu – dodaje.

Oktriva Ilinović i kako je klub došao na ideju da baš na ovakav način proslavi rođendan.

– Kada smo preuzeli klub prošle godine, osnovana je nova uprava na čelu sa mnom. Pogledom nazad u povijest, 50. obljetnica se nije proslavila pa smo odlučili na dostojanstven način proslaviti 55. Našli smo i neke dokumente koje nam je sačuvao pokojni Antun Horak zbog čega se zahvaljujemo njemu i njegovoj obitelji. Postoji jedan obrazac koji mislim da se i dan danas koristi iz 1968. godine, a bio je pristupnica odnosnog dokaz osnivanja kluba – navodi.

Pohvala stiže i sponzorima.

– Moram se zahvaliti sponzorima Drvo-prometu i daruvarskom Wise Grusu koji je jedna od najambicioznijih novih hrvatskih destilerija. Hvala obitelji Kovačić iz Ivanovog Polja koji su u kratkom vremenu postali naši sponzori, a inače su poznati po svjetskim priznanjima. Sretni smo što imamo takve sponzore – zaključuje Ilinović.

FOTO: NK Dinamo Dežanovac


PODIJELI S PRIJATELJIMA!