Kapetane, povedi nas do zlata i…ostani tu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatska reprezentacija večeras u Rotterdamu u 20 sati i 45 minuta igra veliko finale Lige nacija protiv Španjolske. 

Furija je prema kladionicama favorit što i nije neobično s obzirom da se radi o najskupljoj ekipi Lige nacija, vrijedna gotovo 700 milijuna eura. Španjolci od ove generacije očekuju da eksplodira i da postanu dostojni nasljednici najveće generacije koju su predvodili Xavi, Iniesta i Ramos.  

No, svi znamo snagu, moć i prkos Modrića i ekipe. Nakon srebra u Rusiji, bronce u Kataru, Dalić, Kapetan i nevjerojatna družina spremni su za zlato. To su prvo dokazali u teškoj skupini gdje su bili ispred Francuske i Danske, a zatim i u polufinalu gdje su nakon šokantno primljenog gola u 95. minuti brzo skupili glave i deklasirali Nizozemce u produžecima. 

Akcija navijača

Večeras će kostur momčadi ostati isti kao i u polufinalu. Dakle, vezni red će činiti Brozović, Kovačić i Modrić. Upravo ovaj posljednji, najveći nogometaš kojeg je Hrvatska imala možda igra svoju posljednju utakmicu za Vatrene. Naime, kapetan Modrić je izjavio da će nakon Lige nacije javno reći ostaje li još neko vrijeme među Vatrenima ili odlazi u reprezentativnu mirovinu. 

Odlazak sa zlatom oko vrata, kakav bi samo to bio savršeni kraj. 

No, Modrić i sa 38 na leđima igra kao mladić, stoga možda ipak odluči još ostati. Upravo tu poruku će mu navijači poslati u današnjem finalu. Naime, sprema se velika akcija navijača u Rotterdamu koji će Luki u 10. minuti zapjevati iz sveg grla: ’Ostani tu, tu je tvoja mati, ostani tu, još će sunce sjati, ostani tu, snove čuvaj samo za nju, ostani tu’!  

Stadion će zagrmjeti i Luka će to čuti. Hoće li ostati, znat ćemo nakon finala. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!