U Bjelovaru se uvodi gradski javni prijevoz. Evo kada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar odlučio je uvesti gradski javni prijevoz. Tu informaciju potvrdio nam je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

-Slušajući potrebe građana već ove godine, u kolovozu ili rujnu, planiramo u Bjelovaru uvesti gradski javni prijevoz. Uz to što će učenici imati osiguran prijevoz do škole vrlo je važno da i naši stariji, bake i djedovi pa i roditelji imaju kako doći do centra grada, bolnice, tržnice i da mogu obavljati svoje aktivnosti – poručio je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić i nastavlja.

Karta jedan euro

-Vrlo je važno podizati kvalitetu života jednog grada. Iako, svjestan sam da danas gotovo svaka kuća ima automobil, upravo uvođenjem gradskih linija stvaramo još jedan od načina kako smanjiti gužve u centru grada. Vrlo je važna i cijena, a ona bi trebala iznositi 1 euro prema najavama iz Čazmatransa – kazao je Brajdić koji je dodao da će sva prigradska naselja imati liniju do centra grada i nazad.

Podsjetimo, posljednji put Bjelovar je uveo gradski javni prijevoz prije 15-ak godina, ali neslavno je prošao i vrlo brzo je ugašen.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!