[FOTO] Počeli treninzi PVK Mladost. Iva prva vaterpolistica u Bjelovaru…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon prošlogodišnje uspješne sezone gdje je ekipa iz PVK-a Mladost vratila i opet popularizirala vaterpolo u Bjelovaru, ovih dana krenula je nova sezona za mladostaše, a na sinoćnjem treningu upoznali smo i prvu vaterpolisticu u Bjelovaru. Riječ je o Ivi Kuten (11) koja obožava vaterpolo i plivanje. 

-Volim i plivanje i vaterpolo. Nekada je naporno, nekada malo manje, ali uživam u vodi – kratko nam je rekla Iva koja je jedina vaterpolistica u klubu. 

Razgovarali smo i s tajnikom kluba, Alenom Kutenom. 

-Ima dosta djece, ali još je početak sezone tako da ne znamo koliko će nam se još članova pridružiti. Inače, u školu vaterpola primamo dječake i djevojčice od deset godina i starije, a ove godine imamo i prvu vaterpolisticu koju ste upoznali – kazao nam je Kuten i nastavlja. 

-Radimo ozbiljno, imamo kvalitetne trenere. Tijekom zime Robert Golić je završio trenersku školu za vaterpoliste i sada je licencirani trener. Tu je Ante Kajmak koji je završio Kineziološki fakultet i koji je u Zagrebu na visokoj razini igrao vaterpolo. Uglavnom ima nas, ozbiljno smo se primili posla,  tu smo cijelo ljeto i svakim radnim danom ćemo imati treninge. Vaterpolo je fantastičan sport i pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže – kazao je Kuten. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!