Hrvoje Cikoja sa SP-a iz Njemačke: ‘Odradili smo vrhunski posao, slijedi četvrfinale…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčanin Hrvoje Cikoja za Klikni.hr javio se sa Svjetskog rukometnog prvenstva za juniore u Njemačkoj i Grčkoj. 

Cikoja je pomoćni trener i član stručnog stožera juniorske reprezentacije koja igra odličan rukomet i koja je izborila četvrfinale Svjetskog prvenstva.

-Svjetsko prvenstvo se igra u dvije zemlje, Njemačkoj i Grčkoj. Naša grupa je u Njemačkoj. U skupini smo igrali u Magdeburgu gdje smo bili igrali sa Francuskom, Poljskom i USA. Odlično smo se pripremili i prošli grupu. Zatim smo se križali s grupom B gdje su bili Tunis i Njemačka. Tunis smo uvjerljivo pobijedili i plasirali smo se među osam najboljih u svijetu – kazao nam je Cikoja iz Njemačke i dodaje.

-Četvrtfinale igramo u četvrtak sa Mađarskom i baš danas se selimo u Berlin gdje se razigrava sve do kraja. Inače, prvenstvo je odlično organizirano, dvorane su pune, još k tome je Magdeburg prvak Europe u klupskom natjecanju tako da smo doživjeli i doček rukometaša. Ma to je jedan drugi rukometni svijet – kaže Cikoja i nastavlja.

-Ovdje, među reprezentativcima je i Petar Lulić, naš Bjelovarčanin i Matej Vuleta koji je iz Osijeka, ali je četiri godine bio u Bjelovaru. Vlada odlična atmosfera i nacionalni naboj, napravili smo odličan posao i idemo iz utakmice u utakmicu. Zaista sam ponosan sam što sam dio ove priče – kazao je Cikoja. 

Dečkima želimo puno sreće u četvrfinalu s Mađarima!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!