Izbornik Sabioni: ‘Utakmica u Bjelovaru je veliki dobitak za hrvatski vaterpolo’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatska U15 vaterpolo reprezentacija posljednjih pet dana provela je u Bjelovaru na pripremama za Europsko prvenstvo, a sinoć su hrvatski reprezentativci igrali utakmicu protiv reprezentacije Mađarske o čemu smo već detaljno pisali. 

Nakon utakmice razgovarali smo s izbornikom Brunom Sabionijem.

-Prije utakmice smo imali očekivanja da odigramo kvalitetnu utakmicu protiv jedne jako dobre momčadi. To smo i napravili. Bili smo blizu, ali neka nam se taj komadić sreće vrati na Europskom prvenstvu u Podgorici – kazao je Sabioni i nastavlja. 

-Nismo nikoga čuvali, igrali smo najbolje što možemo. Nismo kompletni, ali mi nikada ne kukamo pa nećemo ni sada. Dečki su odigrali super utakmicu protiv jakog protivnika i zadovoljan sam – kazao je Sabioni koji se dotaknuo i atmosfere u Bjelovaru. 

-Stvarno moram pohvaliti atmosferu u Bjelovaru i bjelovarsku publiku. Ovo je predivno mjesto i velika je stvar za vaterpolo što smo ovdje odigrali utakmicu. Nadam se da ćemo se vratiti jer smo se zaista ugodno osjećali, ali ne samo da se mi vratimo već da će ovdje doći i druge generacije i seniori jer stvarno je divno ovdje. Igranje u Bjelovaru je veliki dobitak za hrvatski vaterpolo  – poručio je izbornik Sabioni. 

Našim mladim reprezentativcima na čelu s izbornikom želimo puno uspjeha na Europskom prvenstvu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!