Ivan Šiprak: Stižu strašne momčadi, od beogradskog Partizana do reprezentacije Ukrajine…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ovoga vikenda održava se veliki košarkaški turnir Borik Bjelovar 3×3 koji će okupiti ponajbolje momčadi iz Hrvatske, ali dolazi i snažne ekipe iz drugih zemalja poput Latvije, Slovenije, Ukrajine, Srbije i drugih. 

Detaljnije o svemu rekao nam je Ivan Šiprak, glavni organizator turnira i predsjednik KK Borik koji je prošle godine osvojio naslov prvaka Hrvatske.

-Turnir će biti održan od 7. do 9. srpnja na bjelovarskom Boriku. Mogu reći da će na turniru sudjelovati više od 60 ekipa što je zaista velika brojka i nije lako to sve uskladiti i organizirati, ali većinu toga smo već odradili i sada rješavamo detalje – kaže nam Šiprak i nastavlja. 

-Dolaze stvarno jake momčadi, evo i Partizan iz Beograda nam je potvrdio dolazak i mislim da to samo po sebi zaista puno govori. Iz inozemstva nam dolaze momčadi iz Latvije, Slovenije, Ukrajine, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. Dolaze naravno snažne momčadi i iz raznih krajeva Hrvatske. Vlada zaista veliki interes za naš turnir što nas veseli – priča Šiprak i dodaje. 

-Inače, ove godine turnir spada pod okrilje prvenstva Hrvatske za kadete i seniore što je također veliko priznanje. Pobjednik odlazi na challenger u Split i bit će mu plaćeni svi troškovi. Turnir organiziramo za osam kategorija, od U11 do U19. Bit će dakle šest muških kategorija i imat ćemo dvije ženske – kaže Šiprak koji otkriva da će turnir imati i bogati poprati sadržaj. 

-Ove godine ćemo imati zaista bogati popratni sadržaj. Imat ćemo i glazbene nastupe u sklopu turnira koji će zabaviti publiku, program će voditi naš Mario Petreković, imat ćemo i u subotu popodne za sve zainteresirane zanimljivu radionicu ‘mentalnog treninga’. Dakle, osim odlične košarke, bit će tu mnogo dodatnog sadržaja tako da zaista svatko može ovoga vikenda provesti ugodno popodne i veče na Boriku – poručuje Šiprak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!