Bjelovar: U jednom danu dvije prometne nesreće, ozlijeđeni završili u bolnici…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Jučer (utorak) je na bjelovarskim cestama bio crni dan. Naime, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima je morala intervenirati hitna pomoć.

Naime, kako izvještava PU bjelovarsko-bilogorska jučer oko 8 sati, u Velikim Sredicama, 63-godišnjak se automobilom bjelovarskih registarskih oznaka s parkirališta uključivao u promet ne propustivši sva vozila koja su se kretala cestom i udario je u osobni automobil kojim je upravljala 36-godišnjakinja. U nesreći je ozlijeđena 36-godišnja vozačica koja je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu “dr. Anđelko Višić“ Bjelovar.

Udarila pješaka

Druga prometna nesreća dogodila se oko 20 sati na Šetalištu dr. Ivše Lebovića.  Tamo je 52-godišnjakinja  upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka i dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza na raskrižju s Ulicom Petra Zrinskog nije zaustavila vozilo da propusti pješake te je udarila 89-godišnjaka koji se nalazio na pješačkom prijelazu. U nesreći ozlijeđen 89-godišnji pješak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Foto – ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!