Vlasnica kafića: Izudarao me pijani načelnik jer mu konobarica nije htjela donijeti još vina!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako iz pouzdanih izvora doznaje portal Klikni.hr, protiv severinskog načelnika Žarka Žgele (HDZ) policija bi već sutra mogla podignuti prijavu zbog sudjelovanja u fizičkom okršaju u jednom ugostiteljskom objektu u Severinu. Naime, mediji su danas otkrili kako je Žgela prije nekoliko dana u alkoholiziranom stanju nasrnuo na zaposlene i goste u mjesnom kafiću u koji često zalazi. Prema riječima vlasnice kafića, u vrijeme incidenta u lokalu je bio s prijateljem, a navodno su obojica bili pod utjecajem alkohola. Vlasnica tvrdi da su prvo verbalno napali njezinu zaposlenicu nakon što im je odbila poslužiti još jedno piće. Zaposlenica je u pomoć pozvala svoju šeficu, a okršaj je iz verbalnog brzo prerastao u fizički. Vlasnica kafića tvrdi da su načelnik i njegov prijatelj napali goste, ali i nju osobno. Za portal Bjelovar.live je ispričala kako ju je načelnik navodno šamarao i šakama udarao po licu pa je naknadno pomoć potražila u bjelovarskoj Općoj bolnici. Na teren je izašla i policija koja, kako doznajemo, istragu privodi kraju.

Kako nam otkriva naš izvor, uz snimke nadzornih kamera koje su zabilježile tuču u kafiću, upravo je medicinska dokumentacija o tjelesnim ozljedama koje je zadobila vlasnica lokala, ključna za donošenje konačne odluke o podizanju prijave protiv načelnika i njegova kolege.

Mještani Severina ovaj čin osuđuju, no nisu, kažu, njime iznenađeni. Naime, ovo nije prvi put da njihov načelnik puni medijske stupce zbog skandaloznog ponašanja. Prije nekoliko godina mediji su ga tako snimili kako upravlja osobnim vozilom iako mu je ranije izrečena mjera zabrane vožnje zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Njegovi sumještani tada ga zbog dokazanog kršenja zakona nisu kaznili, već su mu povjerenje poklonili i na izborima koji su uslijedili nakon toga. Naime, Žgela Severinom, najmanjom općinom u BBŽ, suvereno upravlja već 14 godina.

Hoće li ga ovoga puta sankcionirati, ako ne mještani, onda bar njegova stranka, znat će se najkasnije sutra, za kada je zakazana sjednica Županijskog odbora HDZ-a. Jedna od tema svakako bi trebala biti i izvanredna situacija u Severinu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!