Poznati influencer sagradio kuću u našoj županiji: Zavirite u raskošni dom Marca Cuccurina!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marco Cuccurin, pobjednik showova „Zvijezde pjevaju” i „Ples sa zvijezdama” influencer, youtuber, tiktoker, ali i profesionalni kuhar na svom je YouTube kanalu objavio video pod nazivom House Tour. Riječ je o videu u kojem svoje pratitelje vodi u obilazak svog novog doma koji je posljednjih nekoliko godina gradio sa svojim partnerom. Iako se u videu lokacija ove raskošne i pomno uređene kuće ne otkriva, Marco i njegov višegodišnji partner novi dom izgradili su upravo na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Ovo je još jedna potvrda kako naša županija, što zbog svog geografskog položaja, što zbog prirodnih ljepota može biti idealno mjesto za život.

– Službeno smo uselili u kuću. Ovu avanturu pratite dugo i red je da znate i priču. Krenuli smo na početku korona pandemije i slagala se doslovce cigla po ciglu. Nekad nije bilo novaca pa je mjesecima sve stajalo, a nekada smo riješili velike stvari u svega nekoliko dana. Ukupno je bilo potrebno tri, gotovo četiri godine da bi sve što vidite bilo stvoreno, namješteno i da bi mi sretno uselili unutra. Uz naše ruke i ruke vrijednih majstora naša kuća iz snova je gotova! Cijeli house tour možete pogledati na mom YouTube kanalu Marco Cuccurin, a ja ponosno mogu reći da s 22 godine idem uživati u našoj kući! Pusica – napisao je u svom statusu na Instagramu Marco.

U videu se vidi kako su vlasnici ove krasotice mislili na svaki detalj – od utičnica na touch, preko palete odabranih boja pa sve do ugrađenih materijala, ali i da se svi gosti osjećaju dobrodošlo. Tako su u novom domu Marco i njegov partner pronašli mjesto za 50 papuča za goste, slike s brojnih putovanja, električni kamin… Najveći dio kuće zauzima open space kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka gdje dominantno mjesto pripada smaragdno zelenoj kutnoj garnituri. Upravo kuhinju Marco smatra najljepšim dijelom svog doma.

 

– Kuhinja je prostorija koja je za mene stvarno najljepša. Birali smo antracit sivu, htjeli smo da ima finish koji nije u jednoj nijansi sive. Sve je rađeno po mjeri. U radnu ploču smo ugradili zvučnik. Samo pritisnete tipku i on se izvuče – kazao je Marco otkrivši gdje drži čaše, šalice, tanjure te sav kuhinjski pribor.

– Glavna zvijezda kuhinje je ovaj kuhinjski otok. Svi su počeli sjediti oko njega čim smo uselili. Otok se prirodno nametnuo kao mjesto za druženje. Stavili smo četiri barske stolice, a površina je od crnog porculana – naglasio je Marco otkrivši i kako su u kući svi podovi mramorni. Posebno mjesto u ovaj kući zauzima i ured u koji se ulazi iz spavaće sobe, a u kojem su smješteni kutak za make up i klavir.

Na kraju videa Marco je najavio početak svoje glazbene karijere i skorašnje objavljivanje novog singla, ali i pozvao pratitelje da ocijene njegov novi dom.
– Slobodno ocijenite kuću ocjenom od 1 do 10 i pišite što vam se najviše sviđa. Nadam se da se uživali, no sada je vrijeme za odete. Moj partnerčić i ja idemo dalje uživati – zaključio je Marco ovaj zanimljivi video koji možte pogledati u nastavku.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!