U Čazmu stižu velike zvijezde, evo uz čije nastupe će se slaviti Dan grada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ČAZMA – Počelo je Ljeto u Čazmi 2023. Riječ je o manifestaciji koja će tijekom čitavog srpnja Čazmance, ali i sve njihove goste uveseljavati izuzetno bogatim sadržajem. Tako će se na rasporedu naći koncerti, različita sportska, zabavna i obiteljska događanja, a što je sve pripremljeno otkriva Ivana Sabljak Murlin, direktorica Turističke zajednice grada Čazme.

– Nadolazećeg petka i subote se održava Craft beer fest, a u subotu imamo i planinarsko-obiteljsku šatorijadu uz logorsku vatricu i pečenje kobasica na našem Športsko-rekreacijskom centru Vustje. Vjerujem da će ovo druženje u prirodi biti nadasve zanimljivo. Ljeto u Čazmi se nastavlja već u nedjelju ujutro Planinarskom kotlijadom koja će donijeti za svaki ukus ponešto, kao i rekreativno-turističkim biciklističkim maratonom Natura Gravel Chalange koji se u Čazmi održava prvi put. Start je na Školsko rekreacijskom centru Vustje, a u 10.15 sati nas očekuje obiteljska biciklijada Tour de Čazma Natura koja kreće s Gradskog trga – najavila je Sabljak Murlin. Vikend kasnije Čazmance i sve njihove goste očekuje proslava Dana grada koja donosi i različite koncerte.

– U petak, 21. srpnja, nastupa Crvena jabuka, u subotu, 22. srpnja, Lidija Bačić, a u nedjelju, 23. srpnja, Kingsi. Sve to je popraćeno velikim brojem turnira, zabave i druženja vezanih uz naše udruge i sportska društva. Također, očekuje nas vrlo dinamično ljeto na našem prvom biološkom kupalištu – istaknula je Sabljak Murlin.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!