Jedinstveni Dudašina Cup u Šandrovcu okupio staro i mlado

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Šandrovcu je ovih dana održan sad već tradicionalni Dudašina Cup, jedinstvenu turnir u nogometu „tri na tri“. O sjajnoj atmosferi najbolje govori objava jednog od organizatora ove zanimljive šandrovačke manifestacije Manuela Hunjaka.

-Još uvijek nas malo drži euforija ovogodišnjeg izdanja Dudašina Cupa koji je bio ni više ni manje nego za pamćenje. Mnogobrojan odaziv sumještana i visok broj ekipa govore nam kako iz godine u godinu idemo u pravom smjeru. Posao nije bio nimalo lagan jer smo znali da moramo pokazati kako iz godine u godinu napredujemo i marljivo radimo. Moramo reći hvala svim sudionicima koji su svoj nedjeljni ručak zamijenili dolaskom na Dudašinu i pokazali jedno veliko zajedništvo. Također moramo se zahvaliti našim obiteljima, rodbini i prijateljima koji su bez ikakvih pogovora postavljali bandere, kosili, kuhali, skupljali lopte i to čak na nimalo ugodnih 35 stupnjeva. Možda najveće hvala moramo reći našim sponzorima kojih je ove godine bio rekordan broj. Drago nam je što prepoznajete da ulažemo u napredak turnira i igrališta – napisao je Husnjak.

Ove godine titulu najboljih na turniru odnijela je ekipa Dudašina. Organizatori na pomoći zahvaljuju Općini Šandrovac i načelniku Dariu Halaušu te svim ostalim sponzorima.

-Na kraju želimo samo napomenuti kako nam rezultati nisu bitni, bitno je da se ljudi vesele i zabavljaju. Nadamo se da smo ovim događajem barem malo pokrenuli Šandrovac i da će ovaj turnir trajati još dugi niz godina – zaključuje Husnjak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!