Nakon logorovanja, u daruvarsku knjižnicu stižu gusari!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon nedavnog uspješnog logorovanja, iz daruvarske Pučke knjižnice i čitaonice najavljuju novu zanimljivu aktivnost – Gusare u knjižnici!

-Ako vaša djeca vole gusarske priče i često s njima tragate za blagom, onda je gusarska potraga u knjižnici kao stvorena za vas i vaše mališane. Naime, 25. srpnja 2023. u 11 sati u knjižnici će se održati prava gusarska potraga za blagom. Djeca će kroz zabavne igre i prevladavanje prepreka doći do škrinje s blagom te uživati u igrama, druženju, pričama, a moći će se i kreativno izraziti.

Zajedno ćemo pobijediti zločestog kapetana Kuku, utrkivati se brodovima, hodati po dasci i tako pobjeći morskim psima. Okušat ćemo se u rješavanju zagonetke koja će nas dovesti do mjesta gdje se nalazi skriveno blago – najavljuje Romana Horvat, ravnateljica daruvarske knjižnice.

Sudionici uzbudljive potrage za blagom na kraju će se osvježiti i zasladiti te izraditi svoje gusarske brodove, a djecu očekuje i jedno zanimljivo iznenađenje.

-Svakako prijavite svoju djecu jer ih čeka nezaboravna morska pustolovina. Jer koliko često djeca mogu postati pravi gusari? Broj mjesta je ograničen zbog materijala koji se trebaju ranije pripremiti pa ne čekajte dugo – poručuju iz knjižnice.

Radionica će se održati u dvorani na katu knjižnice i namijenjena je djeci iznad četiri godine, a voditeljica radionice je knjižničarka Kristina Markalaus.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!