Teška prometna kod Daruvara, poginula suvozačica. Policija se oglasila s detaljima nesreće…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U subotu oko 10.45 sati došle do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život.

Kako izvještava PU bjelovarsko-bilogorska, 80-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka kroz Kip (naselje u sastavu općine Sirač). U vozilu su se još kao putnice nalazile 75-godišnjakinja na prednjem sjedalu i 74-godišnjakinja na stražnjem sjedalu.

-U nenaseljenog dijelu mjesta nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešla na suprotnu stranu gdje je zahvatila bankinu i sletjela s ceste. Prednji dio vozila udarilo je u betonski prilazni most, prešao preko, nakon čega je udarilo u zemlju od koje se odbilo. Potom se vozilo prevrnulo na bočnu stranu udarilo o tlo nakon čega se zarotiralo te sa stražnjim dijelom udarilo u jarak da bi se ponovno okrenulo na kotače te zaustavilo.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 74-godišnja putnica, dok su 80-godišnja vozačica i 75-godišnja suvozačica prevezene u Opću županijsku bolnicu Pakrac gdje im je pružena liječnička pomoć.

80-godišnjakinja koja je skrivila ovu prometnu nesreću nije bila pod utjecajem alkohola, a u prometnoj nesreći je zadobila lakše tjelesne ozljede. Teške tjelesne ozljede je zadobila 75-godišnjakinja.

Očevidom na mjestu događaja rukovodila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju smrtno stradale.

Protiv 80-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Smrtno stradala 74-godišnja MM iz Pakraca nije bila vezana sigurnosnim pojasom u vozilu, a ona je nažalost peta poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na prometnicama naše policijske uprave – naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

FOTO – Ilustracija, nema veze s događajem.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!