Tražite kvalitetan make up bez konzervansa, teških metala i glutena? Ovi proizvodi će vas osvojiti na prvu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jeste li znali da žena svakodnevno na kožu nanese više od 300 različitih sastojaka? Kako je koža naš najveći organ, ti sastojci bi trebali biti provjereni i kvalitetni, a upravo takvu kozmetiku donosi talijanski BioNike. Riječ je o globalno poznatom brendu koji zaljubljenice u kvalitetnu dermokozmetiku na policama hrvatskih ljekarni mogu pronaći unazad dvije i pol godine. BioNike je nedavno svoju široku lepezu proizvoda za sve tipove kože upotpunio i predivnom make up linijom koju u Bjelovaru možete pronaći u Ljekarni Coner kod Srednjoškolskog centra.

 

-BioNike uvijek slijedi svoju „free-from” odnosno „allergen free” filozofiju na čijim su temeljima razvijeni naši proizvodi. Oni su, naime, strogo kontrolirani i na najmanje tragove nikala, kobalta, olova i kroma. Također, parfemi su zamijenjeni aromama vanilije i drugim sastojcima koji se klasificiraju kao hrana. Ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, kao ni gluten, konzervanse, alergene. Upravo zato je BioNike kozmetika sjajan izbor za osobe koje imaju osjetljivu i alergičnu kožu, a samim tim i za osobe s normalnom kožom – naglasila je Lidija Poljak iz tvrtke Pharmatheka Consult koji su zastupnici BioNike-a za Hrvatsku.

Zbog ovih brojnih prednosti BioNike proizvoda, upravo je ovaj dermatološki brend osvojio srca mnogih Hrvatica koje, osim u dermokozmetici, odnedavno uživaju i u make up liniji BioNike proizvoda.

 

-Naši make up proizvodi su nadogradnja proizvodima za njegu kože. Tako recimo BioNike tekući puderi za suhu kožu sadrže hijaluronsku kiselinu i druge visokokvalitetne sastojke koji će čak 24 sata hidratizirati kožu. S druge strane, puderi za masnu kožu će neutralizirati masnoću i djelovati na akne. Također, osim pudera, korektora, pudera u kamenu, u našoj make up kozmetici naći ćete olovke za oči, sjenila, maskare, tuševe za oči, a svi ovi proizvodu su oftalmološki testirani. I za kraj ne smijemo zaboraviti ni na ruževe koji dolaze u tri varijante – od onih blagih koji su slični balzamima preko onih intenzivnijih pa sve do mat varijanti, a odnedavno se možemo pohvaliti i sjajilima za njegu i punoću usana. Inače, nijanse boja ruževa nisu pretjerano intenzivne. To je zbog činjenice da ne sadrže košenil crvenu koja se dobiva od mljevenih krila bubamare, a koju koriste mnogi svjetski poznati brendovi za svoje crvene nijanse ruževa – otkrila je Poljak naglašavajući kako su svi ovi proizvodi strogo kontrolirani te kako su odličan prijatelj kože i u ovim ljetnim, ali i u zimskim mjesecima jer su izvrsna nadopuna samim proizvodima za njegu kože.

 

Želite li osvojiti svoj paket BioNike kozmetike, posjetite Facebook stranicu portala Klikni.hr.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!