Iz Spara otkrili što će biti s njihovim trgovačkim centrom u Grubišnom Polju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Započela je sanacija požarišta trgovačkog centra Spar u Grubišnom Polju koji je sredinom sredinom ovog mjeseca progutao požar. Naime, kako javlja Radio Grubišno Polje, trenutno se poduzimaju sve odgovarajuće mjere u namjeri da trgovina što prije započne ponovno s radom. Kako su za Radio Grubišno Polje otkrili iz Spara Hrvatska, svim djelatnicima SPAR-a Grubišno Polje radna mjesta su osigurana te im je ponuđena odgovarajuća podrška.

– Žao nam je zbog požara koji je zadesio našu trgovinu u Grubišnom Polju, osobito zbog naših kupaca. Još jednom želimo zahvaliti vatrogascima i svim odgovornim službama na brzoj reakciji kojom je spriječena moguća šteta još većih razmjera.
Sretni smo da u požaru nitko nije stradao – naglasili su iz Spara.

Podsjetimo, 12. srpnja je u Grubišnom Polju gorjela trgovina Spara, a očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na električnom rasvjetnom tijelu postavljenom u spuštenom stropu jedne prostorije te se potom požar proširio na ostatak prostorije i krovište trgovačkog centra. Uslijed djelovanja dima unutrašnjost trgovačkog centra, radna oprema i prodajni artikli su zacrnjeni. U trenutku izbijanja požara, u trgovačkom centru nalazilo se šest djelatnika i oko 10 kupaca.

 

Foto: Facebook grupa Veliki i Mali Zdenci


PODIJELI S PRIJATELJIMA!