Košarkaši (U19) Borika osvojili turnir u Zaboku i izborili nastup u velikom finalu Pro Toura u Šibeniku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što je prošle godine seniorska ekipa KK Borik osvojila naslov prvaka Hrvatske, ove godine fantastične rezultate postiže mlada U19 ekipa. 

Naime, mladi košarkaši Borika osvojili su vrlo važan turnir u Zaboku koji se odigravao u okviru Pro 3×3 toura te su tako izborili nastup u velikom finalu Pro 3×3 toura koje se igra u Šibeniku 11. I 12. kolovoza. 

Igrači Borika U19 koji su izborili veliko finale u Šibeniku su Luka Žlender, Antonio Šoš, Antun Gregar Hrženjak i Nikola Laić. 

Evo što na ovaj uspjeh kaže njihov trener i predsjednik KK Borik Ivan Šiprak. 

-Nakon što su dečki osvojili u Đakovu Slavonija Open, evo sada još jedan veliki uspjeh koji im je otvorio vrata finala u Šibeniku. Za veliko finale u Šibeniku ćemo se maksimalno pripremiti i biti što konkurentniji. Ovi dečki su zaista sjajni, osim U19, igrali su i mnogo seniorskih turnira i jako mi je drago da smo stavili fokus upravo na ove dečke i naše klince iz kluba – kazao je Šiprak i dodaje. 

-Kažem, plasman u finale u Šibenik je zaista veliki uspjeh, ali osim toga želim naglasiti da su ova sva četiri dečka prošli tjedan upisali fakultete što me posebno veseli kao njihovog trenera i predsjednika kluba – zaključio je Šiprak. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!