Sandra i Sven nisu dobili glavnu nagradu, ali jesu pozivnicu za Bruxelles…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mladi bjelovarski poljoprivrednici Sandra Cerjanec, vlasnica Kasačkog kluba Bjelovar i Sven Perec, vlasnik OPG-a za proizvodnju batata i tjestenine od batata nisu proglašeni najboljim mladim poljoprivrednikom Hrvatske, ali svakako im ostaje satisfakcija i veliko priznanje što su se našli među 20 najboljih. 

Podsjetimo, Sunčana Glavak, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu organizirala je natječaj za najboljeg mladog poljoprivrednika u 2023. godini. 

-Čestitam pobjedniku Davidu Pejiću na izvrsnom projektu i uspjehu. Zahvaljujem se svima koji su me podržavali i glasali, obitelji, prijateljima, Gradu Bjelovaru, fakultetu i profesorima, a posebno mom timu. Bila mi je velika čast biti u top 20. Zastupnica u Europskom parlametnu Sunčana Glavak osigurala je kandidatima posjet Europskom parlamentu u Bruxellesu gdje ćemo imati mogućnost predstaviti svoje projekte Europi – kazala je Sandra Cerjanec. 

Sven Perec također nije krio zadovoljstvo što se našao među 20 najboljih. 

-Da, zadovoljan sam što sam se našao među 20 najboljih, ali kada si u finalu, naravno da se nadaš pobjedi. Mislim da se na kraju vidjelo da ekološka poljoprivreda kod komisije ima veće šanse za uspjehom. Svi smo pozvani u Bruxelles da predstavimo svoje proizvode. Bio sam pozvan i prošle godine, ali zbog poslovnih obveza nažalost nisam mogao ići, a ove godine moram vidjeti kada je termin polaska – kazao je Perec. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!