Muškarac u bolnicu stigao s višestrukim ubodima, doznajemo što ga je spasilo od sigurne smrti

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Muškarac (39) koji je danas izboden na ulici u Radničkom naselju operiran je u bjelovarskoj Općoj bolnici „Dr. Anđelko Višić“. Kako doznajemo od ravnateljice bolnice Sanele Grbaš Bratković, u napadu je zadobio teške tjelesne ozljede.

-Srećom, kolege su ih sanirali te je pacijent trenutno u jedinici intenzivnog liječenja, no izvan je životne opasnosti – kazala nam je kratko ravnateljica.

Podsjetimo, nesretni događaj zbio se danas iza oko 17 sati u blizini trgovine u Radničkom naselju, a nesretnog 39-godišnjaka napao je 43-godišnji muškarac. Kako neslužbeno doznajemo, krvavom okršaju je prethodio je verbalni okršaj. 43-godišnjak je 39-godišnjaku, doznajemo, teške ozlijede nanio nožem, a riječ je o višestrukim ubodima u prsište, po stražnjici i po vratu. Srećom po ranjenog muškarca, nož je promašio glavne žile, što mu je spasilo život.

Osim Hitne pomoći, na mjesto nesreće brzo su stigli i policijski službenici koji su pronašli i uhitili napadača u bijegu te ga priveli na kriminalističko ispitivanje. Navodno je zbog razbojništava otprije poznat policiji, a ovoga puta će vjerojatno biti kazneno prijavljen za pokušaj ubojstva.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!