Završena škola plivanja na šandrovačkim bazenima! Malih polaznika bilo čak iz Đurđevca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŠANDROVAC – Završena je još jedna škola plivanja na Bazenima “Gradina” Šandrovac. Broj polaznika svake se godine povećava pa je tako ove godine školu plivanja završilo 60 polaznika. Najmanji su učili plivati, a veći i prošlogodišnji polaznici škole plivanja učili su nove tehnike i usavršavali postojeće, potvrdio nam je načelnik Dario Halauš.

– Dojmovi su impresivni. Broj od 60 polaznika nam govori da je broj djece porastao zbog čega smo morali angažirati dodatnog učitelja plivanja. Sve pohvale učiteljima, stručnim kineziolozima Nikoli Šibariću i Saši Čurčiću koji su odradili odličan posao. Svake godine sve se više prepoznaje kvaliteta naših bazena – rekao je Halauš.

Malih polaznika škole plivanja bilo je osim s područja općine Šandrovac te iz općina Veliko Trojstvo, Severin, Nova Rača, a čak i gradova Đurđevca i Bjelovara.

– Zahvaljujemo se spomenutim općinama i gradovima na suradnji, osobito općini Veliko Trojstvo. Općina Šandrovac i dalje bude ulagala u razvoj svoje djece jer to je sigurno najbolja investicija – zaključuje načelnik.

FOTO: Općina Šandrovac


PODIJELI S PRIJATELJIMA!